Coaching & Kinesiologie

Coaching & Kinesiologie

Als coach begeleid ik jou in jouw zelfontplooiing, innerlijke groei en bewustwording.  Voel jij een nood aan verandering en transformatie, is er een persoonlijk thema die je wenst te helen en wens je hierin ondersteuning, dan kan je bij mij terecht. 


De thema’s die aan bod komen, kunnen zeer divers zijn : loopbaan, burnout, relaties, zelfvertrouwen, stress, algemeen welbevinden,…


Ik heb een holistische kijk op coaching.  Dit betekent dat ik de mens in zijn geheel benader en in al zijn facetten zowel op mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch vlak.  Samen kijken we naar de situatie waarin jij je bevindt en ontdekken we wat er werkelijk speelt.  Door je bewustzijn hierop te verhogen, bieden zich mogelijkheden en kansen aan die je kan benutten.


Ik vertrouw en geloof sterk in de kracht en de mogelijkheden die ieder mens in zich heeft.  Een nieuwe weg inslaan kan spannend zijn waardoor je mogelijks graag begeleiding krijgt.  Jij bepaalt het ritme en de richting van je levenspad en ik wandel even met je mee om je hierin te ondersteunen.


Jij bent uniek als persoon en ik als coach ook dus dat maakt dat  elke coaching en samenwerking uniek is en een aanpak op maat vraagt. 

COACHING

KINESIOLOGIE

Eén van de technieken die ik tijdens coaching gebruik is Kinesiologie.  Kinesiologie, letterlijk 'De leer van de beweging', is een holistische methode om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te stimuleren.   


Aan de hand van spiertesten wordt er onderzocht waar het lichaam en geest uit balans is en hoe die balans opnieuw kan worden hersteld.

Ellen VAN DRIESSCHE

ENKEL OP AFSPRAAK

Regio Halle

Copyright © All Rights Reserved | Rekeningnummer: BE33 0689 3447 0846 | Ondernemingsnummer: 0728.623.319